Bashkëpunëtorët e shërbimit të sigurimit të aeroporteve të qyteteve gjermane Hamburg dhe Bon ditën e premte po zhvillojnë një grevë, duke kërkuar rritjen e pagave. Në lidhje me grevën janë anuluar ose shtyrë 179 fluturimin në Hamburg dhe pothuajse 100 në Bon.

Siç u njoftua, bashkëpunëtorët e shërbimit të sigurimit të aeroporteve të qyteteve Hamburg dhe Dusseldorf kanë zhvilluar një grevë edhe ditën e enjte. Vetëm për dy ditë në Gjermani janë anuluar më shumë se 550 fluturime, si rezultat i të cilave kanë vuajtur jo më pak se 50 mijë pasagjerë.