Tani në rajonin e Çeljabinskut ka hyrë në fuqi regjimi i situatës së jashtëzakonshme. Ulërijnë vazhdimisht sirenat e alarmit, njoftohet mbi rrezatimin e mundshëm me anë të subtitrave në kanalet televizive.

Galeria fotografike

Bashkëpunëtorëve të administratës së qytetit u është dhënë urdhëri që të mbyllin dritaret dhe të furnizohen me ujë të pijshëm, duke qëndruar në vendin e tyre të punës. Dalja në rrugë është e padëshirueshme. Në shtëpi dërgohen vetëm ata që kanë fëmijë.

Banorët vendas druhen se shiu meteor mund të sjellë mikrobe të panjohura, por të rrezikshme për njeriun.