Presidenti i Sirisë Bashar Al-Assad, gjatë një mbledhje të kabinetit të ministrave, deklaroi se kundërshtarët e Sirisë po shkatërrojë jo vetëm infrastrukturën e vendit, por edhe gjendjen psiqike të qytetarëve të Sirisë, njofton të mërkurën Agjencia siriane e lajmeve SANA (Syrian Arab News Agency).

"Objektiv i tyre është populli sirian", shtoi Presidenti i Sirisë.

Sipas njoftimit të Agjencisë SANA, në mbledhjen e qeverisë bënë betimin dhe anëtarët e rinj të kabinetit të ministrave.