Korporata Lockheed Martin, e cila është prodhuese e gjuajtësit të gjeneratës së pestë “F-35”, njoftoi se ka arritur të zvogëlojë koston e makinës në "konfigurimin luftarak" me 50% nëpërmjet sistemit të furnizimeve dhe racionalizimit të linjave të prodhimit.

0Vendimi i Lockheed Martin lidhet me faktin se qeveria kanadeze po kërkon alternativa të bombarduesit “F-35”.