Policia e shtetit meksikan të Nuevo Leon arrestoi të dyshuarin për përfshirje në rrëmbimin dhe vrasjen e muzikantëve të kolektivit "Kombo Kolombia", njoftoi të premten kanali televiziv meksikan "Televisa".

I arrestuari pranoi përfshirjen në rrëmbimin e tyre, por mohon pjesëmarrjen në vrasje.

17 anëtarët e grupit muzikor meksikan u rrëmbyen në fund të janarit në qytetin e Hidalgo. Disa ditë më vonë u gjetën trupat e tyre të pajetë.