Artisti i Lyric Opera of Chicago ka marrë djegie në fytyrë dhe në grykë gjatë provave të operës "Die Meistersinger von Nürnberg" të Richard Wagner. Koka e 24-vjeçarit Wesley Daniel mori flakë, kur ai hodhi në gojë alkool dhe u përpoq të nxirrte një gjuhë flake. Gjendjen e aktorit, i cili duhej të kryente një truk me zjarr, duke lëvizur ndërkohë nëpër skenë mbi këmbaleca, mjekët e vlerësojnë si kritike.

"Die Mastersinger von Nürnberg" është opera e Richard Wagner, të cilën kompozitori e shkroi në bazë të libretit personal në vitet 1861-1867. Kjo operë komike konsiderohet si një nga veprat më të mira të tij.