Katër persona u vranë dhe rreth 20 të tjerë u plagosën si rezultat i hedhjes në erë të një terroristi kamikaze në veri të kryeqytetit të Irakut.

0Siç njoftohet, sulmi u krye ndaj përfaqësuesve të një grupi sunit, i cili filloi të bashkëpunojë me qeverinë, ku dominojnë shiitët. Shpërthimi gjëmoi, kur përfaqësuesit e grupit morrën rogat në një prej godinave administrative në qytetin Tajidiyah.