Më shumë se 20 të burgosur u arratisën nga një burg në Rio de Janeiro nëpërmjet sistemit të kanalizimit.

Administrata e burgut deklaroi se katër prej të arratisurve tashmë janë kapur dhe se pjesën tjetër të tyre së shpejti e pret i njëjti fat, meqenëse ata nuk kanë arritur të dalin nga tunelet e sistemit të kanalizimeve.

0Në burgun, nga i cili është kryer arratisja, mbahet në ngujim rreth 1.700 të burgosur.