Gjykata në Vjetnam dënoi rreth 20 persona me afate të ndryshme burgimi në lidhje me "përpjekjen e tyre për të përmbysur qeverinë komuniste" në vend.

Udhëheqësi i grupit u dënua me burgim të përjetshëm, anëtarët e tjerë me afate nga 10 deri në 17 vjet heqje lirie.

0Që nga viti 2009 autoritetet vjetnameze kanë forcuar përndjekjen e opozitarëve dhe kanë ngujuar në burg dhjetra aktivistë politikë.