Një shpërthim i fuqishëm, si rezultat i të cilit dy persona u vranë dhe disa të tjerë u lënduan, gjëmoi ditën e premte para godinës së Ambasadës së SHBA-ve në kryeqytetinin e Turqisë.

Televizioni lokal tregon kuadro të filmuara, në të cilat duken qartë shtëllungat e tymit që ngrihen mbi ndërtesën e ambasadë. Njoftohet gjithashtu se është dëmtuar hyrja anësore e Ambasadës.

0Autoritetet e Turqisë nuk përjashtojnë mundësinë e kryerjes së sulmit nga ndonjë terrorist kamikaze.