Në Detin e Japonisë u gjet trapi i dytë i shpëtimit nga peshkarexha e fundosur ditën e dielë "Shans-101". Në të ndodheshin pesë peshkatarë të mbijetuar dhe trupat e gjashtë viktimave.

Në trapin e parë ndodheshin 10 anëtarë të ekuipazhit nga 30 gjithsej. Fati i njerëzve të tjerë që ishin në bordin e anijes mbetet ende i panjohur.

0Peshakrexha e përmbysur u gjet gjatë ditës më 27 janar në Detin e Japonisë.