Zjarrfikësit arritën të shuanin plotësisht zjarrin në kompleksin e rrokaqiejve në ndërtim e sipër "Moscow City", u lëndua një punëtor, njoftuan në departamentin e Moskës për Situatat e Jashtëzakonshme.

Galeria fotografike

Shoqata Kombëtare e Ndërtuesve sugjeron se shpërthimi i zjarrit në rrokaqiellin në ndërtim e sipër në "Moscow City", ka mundësi të jetë i lidhur me nivelin e ulët të organizimit të punës në platformën e ndërtimit, deklaroi ditën e premte Kreu i kësaj shoqate Mihail Viktorov.

0Si zakonisht, ngjarjet e jashtëzakonshme në ndërtim ndodhin për shkak të organizimit të ulët të punës dhe shkeljes së teknikës së sigurisë, shtoi ai.