Pasagjerja e kompanisë ajrore "Armavia" lindi një vajzë gjatë kohës së fluturimit nga Novosibirsku në Erevan. Sipas fjalëve të nënës së re, gjithçka ndodhi krejtësisht papritur dhe ajo u është jashtëzakonisht mirënjohëse stjuardesave të bordit, të cilat i ofruan asaj ndihmë profesionale. Vajzës së sapolindur i vunë emrin Asmik, në nder të njërës prej stjuardesave.