Autoritetet e Republikës së Afrikës Qendrore (RAQ) dhe kryengritësit e grupit rebel "Seleka" nënshkruan marrëveshjen e armëpushimit të përkohshëm, njoftojnë mediat lokale.

Marrëveshja përfshin, në veçanti, krijimin e një qeverie koalicioni të unitetit kombëtar së bashku me rebelët, si dhe shpërbërjen e Asamblesë Kombëtare (parlamenti njëdhomësh i vendit).