Dy trena u përplasën në Zvicër, 20 persona u lënduan, njoftojnë mediat vendase. Sipas informacionit në dispozicion, aksidenti ndodhi në mëngjes në afërsi të qytetit të Schaffhausen.

Të dhënat në lidhje me rrethanat e aksidentit dhe numrin e viktimave janë në verifikim e sipër.