Në shërbesat kishtare të Krishtlindjeve në katedralet e Moskës natën në të gdhirë të 7 janarit, morrën pjesë më shumë se 220 mijë njerëz.

Galeria fotografike

Shërbesat kishtare me rastin e kremtimit të Krishtlindjeve u mbajtën në 348 katedrale orthodhokse, kisha dhe manastire të qytetit. Rendi publik në rrugët e Moskës në këtë kohë u sigurua nga rreth 7 mijë bashkëpunëtorë të policisë, ushtarakë të trupave të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe roje të strukturave të tjera ushtarake. Nuk u regjistruan ndofarë incidentesh serioze.