Policia largoi përforcimet nga “Manezh Square” dhe “Red Square” në Moskë.

Në shërbimin për shtyp të Drejtorisë së Përgjithshme për Moskën të Ministrisë së Punëve të Brendshme u shpjegua se masat parandaluese në qendër të kryeqytetit u ndërmorrë për të parandaluar përleshjet "midis grupeve të ndryshme të të rinjve".

Mbi përforcimin e masave të sigurisë nga policia u bë e ditur pasi gjykata i shpalli aktgjykimin të akuzuarit për vrasjen e një adoleshenti, sambistit Rasul Mirzajev.