Në Kinë vdiq Kreu i programit të zhvillimit të aviacionit të kuvertës të Forcave të Armatosura të vendit Luo Yang.

0Luo Yang ishte Kryetar i Këshillit të drejtorëve dhe Drejtor i Përgjithshëm i kompansië “SAC” - korporatës së ndërtimit të avionëve, e cila prodhon aeroplanë ushtarakë. Ai vdiq në bordin e aeroplanbëjtëses "Liaoning" të nesërmen pasi nga kuverta e saj u realizua fluturimi dhe ulja e parë e gjuajtësit “J-15”.