Në kryeqytetin Bangladeshit -Daka është përfshirë nga flakët një fabrikë veshjesh. Zjarri shpërtheu në ndërtesën 12-katëshe këtë mëngjes. Dhjetëra njerëz u ndodhën të bllokuar brenda godinës. Disa prej tyre, në tentativë për t’i shpejtuar fatkeqësisë, u ngjitën në çati. Të dhëna mbi viktimat dhe të lënduar tani për tani nuk janë raportuar.

0Gjatë dy ditëve të fundit ky është tashmë zjarri i dytë që bie në një fabrikë veshjesh në territorin e Bangladeshit. Natën, në të gdhirë të së dielës, si pasojë e tragjedisë që ndodhi në një fabrikë në periferi të Daka, gjetën vdekjen, sipas të dhënave të fundit, 124 vetë.