Përfaqësuesit e opozitës së brendshme siriane do të vijnë në Moskë javën e ardhshme. Për këtë deklaroi në një konferencë për shtyp në Moskë Kreu i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë Sergei Lavrov.

0"Ne presim javën e ardhshme delegacionin e brendshëm të opozitës siriane. Në përbërjen e tij janë përfshirë, para së gjithash, lideri i Komitetit Koordinues Kombëtar si dhe përfaqësuesit e opozitës kurde", - tha ai.