Në shtetin amerikan të Teksasit u përplasën rreth 140 automjete. Dy persona u vranë dhe mbi 80 të tjerë u plagosën. Tetë prej tyre ndodhen në gjendje kritike për jetën, njoftuan në polici.

Shkaku i aksidentit ishte mjegulla shumë e dendur dhe shikueshmëria pothuajse zero.

0Makinat e përplasura shtrihen në një distancë më shumë se 3 kilometra. Qarkullimi rrugor në autostradë është paralizuar.