Cikloni mbërriti në Lindjen e Largët të Rusisë ditën e hënë, ai solli fillimisht shiun, më pas dëborën dhe ngrohjen e menjëhershme. Ndërsa këtë natë moti u ftoh sërish. Në Magadan pati rreshje të mëdha dëbore.

0Nga aeroporti lokal nuk mund të fluturojnë rreth dhjetë avionë. Përveç kësaj, është shtyrë mbërritja e dy fluturime nga Moska. Tani pistën e fluturimit po e pastrojnë nga bora dhe akulli.