Autoritetet izraelite ndryshuan trajektoret e fluturimeve dhe uljeve të avionëve në aeroportin Ben Gurion për shkak të sulmeve me raketa nga Rripi i Gazës. Për këtë njoftoi Drejtori i Departamentit të Aviacionit Civil të Izraelit Giora Romm. "Falë kësaj nuk do të ketë rrezik për aviacionin civil", - tha ai.

0Ndryshimet u bënë pasi raketat e militantëve palestinezë arritën në të ashtuquajturin Tel Aviv i Madh, me të cilin ndodhet fare pranë aeroporti kryesor i Izraelit.