Katër persona humbën jetën në mëngjesin e sotëm në jugperëndim të Pakistanit si pasojë e hedhjes në erë të një automjeti të shërbimit ushtarak kufitar kombëtar. Sipas informacionit të Ministrisë së Punëve të Brendshme, incidenti ndodhi në provincën e Baluchistan.

Në makinë ndodheshin dy oficerë të trupave ushtarake kufitare dhe dy burra të arrestuar. Policia evidentoi se pajisja eksplozive ndodhej midis sendeve personale të njërit prej personave të ndaluar, i cili e detonoi atë.