Në Irak të paktën 20 persona u bënë viktima të një serie shpërthimesh, njofton policia e vendit.

0Në Bagdad dhe në tre qytete të tjera gjëmuan të paktën pesë shpërthime. Pajisjet shpërthyese u vunë në funksionim në rrugë dhe në makina të parkuara. Në qytetin Kirkukut shpërthyen njëkohësisht pajisjet eksplozive në katër makina, ku si rezultat u vranë si minimum shtatë persona.