Një shpërthim i fuqishëm gjëmoi sot në qytetin e Nabi al-Fajji në afërsi të kryeqytetit sirian Damask.

Sipas njoftimit të kanalit televiziv "Al Mayadin", si rezultat i sulmit të radhës u vranë dhe u plagosën shumë banorë lokalë.