Aviacioni sirian ndërmorri sulme ajrore mbi rajonin në kufi me Turqinë, si pasojë ka të vrarë dhe të plagosur.

Sipas të dhënave të mediave turke, si rezultat i bombardimit të zonës së banuar siriane Ras al-Ain u vranë rreth 50 persona.

0Siç njoftojnë kanalet televizive turke “NTV” dhe “CNN Turk”, goditjet ajrore u pasuan nga shpërthime të fuqishme, në shumë ndërtesa administrative banimi të vendosura në afërsi të kufirit me qytetin turk Ceylanpınar vala e shpërthimit theu xhamat e dritareve. Disa shtetas turq u plagosën dhe u hospitalizuan.