Në veri të Haitit të paktën 11 vetë u bënë viktima të përmbytjeve dhe rrëshqitjeve të tokës të shkaktuara nga shirat e rrëmbyeshëm. Në rajonin e prekur mbi 3.4 mijë vetë u detyruan të braktisin shtëpitë e tyre. Goditja më e fuqishme preku qytetin Cap-Haitien, ku në zonën e përmbytjeve u ndodhën rreth 2.3 mijë ndërtesa banimi.

0Përmbytjet vijuan vetëm dy javë pas goditjes së dhënë nga uragani "Sandy", i cili mori jetën e 54 personave. Qeveria shpalli gjendjen e jashtëzakonshme në vend për një muaj.