Aksesi pa kabllo në rrjetin e Internet wireless (Wi-Fi) në Lojrat Olimpike Dimërore në Soçi për herë të parë në historinë e tyre do të jetë falas për gazetarët.

Siç njoftoi sot shërbimi për shtyp i komitetit organizativ të " Soçi-2014", së bashku me paketat tradicionale me pagesë organizatorët për herë të parë do t’u sigurojnë mediave të akredituara mundësinë e aksesit të lirë në rrjetin Wi-Fi, duke garantuar njëkohësisht transparencë maksimale në Lojrat Olimpike dhe Paralimpike.

0Gjatë Lojrave Verore të vitit 2012 në Londër aksesi në “World Wide Web” për gazetarët ishte me pagesë.