Sot në qendër të Moskës po zhvillohet një marshim i kryesuar nga udhëheqësi i Partisë Komuniste të Federatës Ruse (KPRF) Gennadi Zyuganov që i përkushtohet 95-vjetorit të Revolucionit të Tetorit. Sipas organizatorëve të marshimit, në përbërjen e kolonës janë disa mijëra persona.

Zyuganov para marshimit u deklaroi gazetarëve se qëllimi i Partisë Komuniste është rinovimi i kursit dhe politikës ekonomiko-financiare të vendit. Ai përgëzoi gjithashtu Presidentin amerikan Barack Obama për fushatën e tij zgjedhore dhe "programin social".

Marshimi i komunistëve do të përfundojë me një miting në Sheshin e Revolucionit.