Shkencëtarët zbuluan në kozmos planetin Crypton, në të cilin, sipas legjendës, ka lindur mbrojtësi më i famshëm në botë i së mirës - Superman. Nëse dëshirojnë atë mund ta shohin edhe astronomët amatorë.

Planeti Crypton ndodhet rreth 27-vjet dritë larg nga Toka, në jug të konstelacionit Raven, pohon shkencëtari astrofizikan Neil deGrasse Tyson. Planeti fantastik, i cili del se ekziston në të vërtetë, vërtitet rreth një ylli xhuxh të kuq “LHS 2520”, i cili është pak më i freskët dhe më i vogël se “Dielli” ynë.