Gjatë një mbledhje të qeverisë turke një person i armatosur hapi zjarr me pistoletë në zyrën e Kryeministrit.

Personi hyri në zyrë nëpërmjet derës së pasme. Ai qëlloi tre herë në ajër dhe u kap menjëherë nga rojet. Askush nuk u lëndua. Sipas disa të dhënave burri qëlloi me fishekë mësimorë. Motivet e veprimit të tij janë të panjohura.

Pavarësisht incidentit, Kryeministri Recep Tayyip Erdogan vendosi të vazhdojë mbledhjen e qeverisë.