0Sipas traditës Radiostacioni "Zëri i Rusisë" bën parashikimin e vet të rezultateve të votimit në zgjedhjet presidenciale të SHBA-së që do të mbahen më 6 nëntor. Ne kemi analizuar të dhënat e sondazheve të kryera në SHBA nga kompanitë Gallup, Rusmussen Reports dhe Reuters/IPSOS. Kështu pra, rezultati më i mundshëm i votimit: me një rezultat prej 55% të votave Kreu i Shtëpisë së Bardhë do të bëhet Barack Obama. Rivali i tij Mitt Romney do të marrë rreth 45% të votave.