Fluturimi i parë komercial i anijes kozmike amerikane “Dragon” në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN) përfundoi. Anija realizoi tashmë uljen e vet në Oqeanin Paqësor.

0Anija “Dragon” u nis drejt SKN tre javë më parë dhe i çoi ekuipazhit të Stacionit Kozmik Ndërkombëtar rreth 450 kg ngarkesa. Ky është i pari nga 12 misionet e planifikuara të kësaj anije kozmike.