0"Shfaqja e partisë “UDAR” ("Goditja”) është lajmi kryesor i këtyre zgjedhjeve parlamentare. Partia e krijuar nga vakumi, i cili u shkaktua prej partisë së ish-Kryeministres Julia Timoshenkos, - tha Thomas McCloskey, një vullnetar ky që punuar për disa vjet në Ukrainë, në intervistën e vet ekskluzive me Radiokompaninë "Zëri i Rusisë". - Vitali Kliçko (Vitali Klitschko) është një politikan mjaft i fortë dhe shumë votues ndjejnë se ai mund t’u japë atyre mbrojtje reale".