0Në Iran sot, siç pritet, do të fillojë stërvitjet ushtarake në zonat përgjatë kufirit me Irakun. Manovrat do të zgjasin 3 ditë. Në to do të përfshihen forcat ajrore dhe tokësore iraniane. Është njoftuar se manovrat ushtarake kanë për qëllim ruajtjen e aftësive mbrojtëse të forcave të armatosura të Iranit.