Të paktën 6 persona u vranë dhe 20 të tjerë u plagosën si pasojë e hedhjes në erë të një makine të minuar në zonën e Daf al-Shock në jug të Damaskut, njofton Televizioni Shtetëror i Sirisë.

Përgjegjësinë për sulmin terrorist nuk e ka marrë akoma mbi vete asnjë nga organizatat e armatosura që veprojnë në vend.