Tre vetë u vranë dhe katër të tjerë u plagosën ditën e dielë si rezultat i zjarrit të hapur në një qendër tregtare në afërsi të qytetit amerikan Milwaukee, shteti Wisconsin.

Sipas njoftimeve të policisë, ai që qëlloi ishte një banor lokal 45-vjeçar. Shpejt ai u gjet i vdekur - me sa duket vrau veten.

0Sipas të dhënave të hetimit, pushkatari është ish-bashkëshorti i njërës prej bashkëpunëtorëve të një spa-salloni, pranë të cilit ndodhi dhe tragjedia. Në këtë moment është mbetet ende e paqartë nëse ndodhet apo jo ajo midis viktimave. Shkaqet e incidentit janë duke u hetuar.