Të paktën 11 persona, përfshirë këtu dhe pesë fëmijë, u vranë si rezultat i shkarjes së dheut në veri të Perusë. Ndërkohë që 10 persona të tjerë konsiderohen të zhdukur pa lënë gjurmë.

0Në zonën e fatkeqësisë janë shkatërruar disa shtëpi. Shkaku i rrëshqitjes së dheut u bënë rreshjet e gjata të shiut, njoftoi shërbimi lokal i shpëtimit. Bashkëpunëtorët e tij po merren me rrënojat dhe po kërkojnë të demtuarit e kësaj fatkeqësie.