Në Stokholm evakuuan bashkëpunëtorët e ambasadës së SHBA për shkak të dërgimit atje të një zarfi të dyshimtë me përmbajtje të panjohur.

0"Ndodhi një incident, që ka mundësi të kërcënojë sigurinë, dhe aktualisht ky objekt ndodhet nën hetim. Ne përkohësisht u evakuuam. Për hetimin e incidentit ne po bashkëpunojmë me autoritetet suedeze", - deklaroi Përfaqësuesi i misionit diplomatik të SHBA Jeff Anderson.