0Në Pakistan gjashtë policë u vranë dhe 12 të tjerë u lënduan si rezultat i një sulm militant mbi një stacion policie në verilindje të vendit. Incidenti ndodhi natën e kaluar në afërsi të qytetit Peshawar. Sulmuesit ishin të armatosur me armë automatike dhe granata.