Në lindje të Indonezisë natën duke u gdhirë e premtja ra një tërmet me magnitudë 6.7 ballë. Informacionin përkatës e përhapi Shërbimi Gjeologjik i SHBA. Nuk ka asnjë njoftim mbi shkallën e dëmit dhe viktima.

0Indonezia është pjesë e së ashtuquajturës "Unazë e zjarrtë e Oqeanit Paqësor" - ku si rezultat i zhvendosjeve të kores së tokës territori i vendit shpesh tronditet nga tërmete dhe shpërthime vullkanike.