Iluzionisti amerikan David Blaine deklaroi se ai është i gatshëm t’i tregojë botës marifetin e tij të ri. Këtë herë magjistari 39-vjeçar synon të demonstrojë një truk të quajtur "Electrified: One Million Volts Always On".

0Thelbi i shfaqjes së tij konsiston në faktin se David Blaine do të qëndrojnë për tri ditë dhe tre net nën ngarkesat e rrymës elektrike prej një milion volt. Ky fokus do të mund të ndiqet në Nju Jork, si dhe në YouTube. Starti i "Electrified: One Million Volts Always On" planifikohet për ditën e premte, më 5 tetor.