Tetëmbëdhjetë fëmijë gjetën vdekjen sot në provincën kineze Yunnan në jugperëndim të vendit, kur në ndërtesën e shkollës në një nga fshatrat vërshuan masat e rrëshqitjës së dheut dhe baltës. Nuk ka ende asnjë informacion të besueshëm në lidhje me faktin nëse fëmijët ndodheshin në klasa apo afër shkollës.

0Rrëshqitjet e dheut dhe të baltës morrën me vete edhe disa shtëpi, si rezultat i të cilave, sipas të dhënave paraprake, humbi jetën një person.