Rreth 17 mijë fletëpalosje koreanoveriore, në të cilat kritikohen veprimet e Seulit, u hodhën mbi territorin e Koresë së Jugut nga balonat me ajër, njoftojnë mediat vendase.

Në fletëpalosjet kritikohet programi antikoreanoverior arsimor për trupat ushtarake të Koresë së Jugut, si dhe vlerësohen përkrahësit e Kinës që jetojnë në Korenë e Jugut.

0Shpërndarja e fletëpalosjeve, në të cilat nxihen autoritetet e Koresë së Jugut përbën në vetvete një shkelje të marrëveshjes së arritur nga të dy vendet në vitin 2000.