Forumi i katërt i përvitshëm i investimeve "Rusia Thërret!" u hap të martën në Moskë. Forumi mbahet çdo vit që nga viti 2009. Ai ka për qëllim zhvillimin e dialogut efektiv midis biznesit rus dhe investitorëve ndërkombëtarë.

0Programi i Forumit 2012 llogaritet për tre ditë. Pritet që këtë vit në forum të marrin pjesë më shumë se 1.500 të ftuar, ndër të cilët përfshihen 500 investitorë rusë dhe ndërkombëtarë.