Ekipi i animatorëve rusë po realizon me sukses një projekt për krijimin e një mjedisi për fëmijë dhe adoleshentë, me imazhe pozitiv të shpikësve. Autorët krijuan 14 seri të një filmi me kartona, të cilat u trasmetuan në kanalet kombëtare dhe u shpërndanë në CD. Puna mbi subjektet e reja po vazhdon.

0Disa fragmente të telefilmit janë postuar në http://www.novatory.com, ndërsa versioni i plotë do të jetë në dispozicion së shpejti në faqen e Internetit "Zëri i Rusisë".