Një avion u rrëzua dhe u dogj ditën e premte në Nepal menjëherë pas ngritjes, të gjitha 19 personat që ndodheshin në bord u vranë. Aksident ajror ndodhi në afërsi të aeroportit të kryeqytetit të shtetit Katmand.

Galeria fotografike

0Sipas të dhënave të policisë, avioni “Donier” drejtohej në qytetin Lukla, vend që pret pa ndërpresë turistë dhe alpinistë, tona menjëherë pas malit Everest. Të gjithë anëtarët e ekuipazhit të fluturimit ishin nga Nepali. Në bord gjithashtu nodheshi shtatë pasagjerë nga Britania e Madhe dhe pesë nga Kina. Për këtë njoftoi përfaqësuesi i kompanisë ajrore.