Një banor i fshatit, përmes të cilit po ndërtojnë një rrugë automobilistike, u përpoq t’i bllokonte rrugën rulit dhe u shtri në asfalt, por kjo që nuk e ndaloi punëtorin, i cili e shtypi atë. Urdhërin për të mos hapur rrugë e dha vetë Nënkryetari i komunës së fshatit.

0Pas vdekjes së fshatarit në vendin e ndërtimit erdhën rreth 600 banorë të zemëruar. Për të parandaluar trazirat masive, qeveria dërgoi në fshat disa qindra forca policore ekstra.