Në duart e gazetarëve ranë pamjet, në të cialt terroristët diskutojnë planin e sulmit të njësisë ushtarake afgane, ku në këtë moment po kryen shërbimin Princi Harry.

Terroristët tregojnë pamjet, në të cilat ata me ndihmën e gërshërëve gjigante presin gardhin prej teli dhe depërtojnë lehtë në territorin e armikut, për mbrojtjen dhe mbajtjen e të cilit kontribuohen çdo vit miliona dollarë.

0Përfaqësuesit e grupit terrorist "Taliban" me një anglishte të keqe flasin në kamera, se qëllimi i sulmeve të tyre mbi bazën e armikut ishte vrasja e Princit Harry. "Britanikeve duhet t’u arrijë fuqia e zemërimit tonë," - thotë lideri i kriminelëve.